Дія

Стартувала щорічна інформаційна кампанія від ВАДА Play True Day: разом з НАДЦ станьте частиною великої команди, яка змагається чесно

Менше тижня залишилося до кампанії у соціальних медіа PlayTrueDay 2024. Це щорічна акція, присвячена підвищенню розуміння важливості чистого і чесного спорту, яку світове спортивне і антидопінгове співтовариство відзначатиме 19 квітня.

Приєднуйтесь до Всесвітнього антидопінгового агентства і Національного антидопінгового центру, щоб створити найбільшу команду, яка грає в чистий спорт: #OnePlayTrueTeam та відзначити 10-ту річницю цієї акції.

НАДЦ не обмежився фото у соціальних мережах, хоча вони теж будуть.

Ми вирішили долучати до цієї традиції спортивну спільноту України. 12 квітня спільно з Федерацією бадмінтону України та Українською падел федерацією в Kyiv Racket Sport Park провели тематичну акцію Play True Day.

Команда НАДЦ представила концепцію акції, в основу якої закладено повагу і захист до цінностей чистого спорту.

Зі свого боку, керівники, тренери та спортсмени федерацій провели майстер-класи з бадмінтону, паделу та піклболу, а також організували турнір з бадмінтону. Всі учасники заходу мали прекрасну нагоду продемонструвати свої вміння та спортивну підготовку, а переможці отримали пам’ятні медалі та сувеніри.

Це була чудова акція, яка об’єднала олімпійський і неолімпійський види спорту, її учасники продемострували добру обізнаність з антидопінговими правилами і процедурами.

«Ми вдячні керівництву Федерації бадмінтону України та Української падел федерації за готовність долучитися до цієї прекрасної акції ВАДА і НАДЦ. Ми спільно демонструємо рішучість боротися з порушеннями антидопінгових правил і нашу готовність пліч-о-пліч стояти на захисті ідеалів чистого спорту», - зазначив Директор НАДЦ Сергій Попик.

То ж приєднуйтеся до нас і Ви! Чекаємо на ваші яскраві фото і відео з тематичним оформленням, відповідними хештегами і позначкою НАДЦ.

Як приєднатися

Кампанія призначена для залучення всіх, хто сприяє чистому спорту. Ваш #OnePlayTrueTeam може складатися з будь-кого, хто підтримує вас і надихає вас грати чесно, від вашої спортивної команди до вашого оточення, від друзів до колег. 19 квітня поділіться фотографіями та відео вашого #OnePlayTrueTeam, використовуючи брендовані візуальні матеріали, які можна знайти і завантажити тут клікаючи на зображення:

Брендовані рамки можна накладати на фото чи відео повідомлення, зображення профіля, а різноманітні GIF використовувати для сторіс (їх можна знайти, вказавши в пошуку "WADA" або "Play True" у GIF Stickers).

Також закликаємо учасників:

Бути креативними і створювати персоналізовані візуальні матеріали #OnePlayTrueTeam на основі їх конкретної країни, мови та/або виду спорту;

Використовувати хештеги #OnePlayTrueTeam, #PlayTrue та #PlayTrueDay у підготовці та в день, щоб розширити охоплення та вплив кампанії у соціальних медіа;

Слідкувати за кампанією у реальному часі через нашу спеціальну стіну в соціальних медіа на веб-сайті WADA.

Для полегшення вашої участі WADA створило всеосяжний набір інструментів, який допоможе вам ознайомитися з різними елементами кампанії PlayTrueDay цього року.

Ми люб'язно просимо вас поділитися цим повідомленням з вашими колегами, товаришами по команді та іншими, хто може стати частиною вашої #OnePlayTrueTeam. Якщо у вас виникнуть питання щодо того, як оформити свої матеріали звертайтеся на info@nadc.org.ua або у дірект в соціальних мережах.

Давайте разом організуємо найбільшу українську #OnePlayTrueTeam.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux