Дія

Спортивна спільнота Одеського регіону налагоджує співпрацю з Національним антидопінговим центром

11-12 липня Директор Національного антидопінгового центру Сергій Попик відвідав Одеську область та провів зустрічі з керівниками і представниками спортивної сфери регіону.

Під час зустрічей з Сергієм Кропивою, заступником голови Одеської ОДА, Олегом Бурдейним, директором Департаменту фізичної культури, спорту і туризму Одеської ОДА, Миколою Мільчевим, головою ГО «Відділення НОК України в Одеській області», Ольгою Черкасовою, першою заступницею голови Одеської обласної організації ФСТ "Динамо" України, йшлося про імплементацію в Одеській області національної антидопінгової програми, можливості взаємодії та перспективи майбутньої співпраці.


З метою започаткування в регіоні системних заходів з антидопінгової освіти та популяризації антидопінгових знань, а також підготовки і вдосконалення місцевої спортивної інфраструктури для проведення офіційних національних спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів, зокрема створення для спортсменів та офіцерів допінг-контролю зручних умов для проведення тестування і відбору допінг проб, було підписано тристоронні угоди між Одеською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України, НАДЦ та Департаментом фізичної культури, спорту і туризму Одеської обласної державної адміністрації, а також між Одеською обласною школою вищої спортивної майстерності "Олімпієць", НАДЦ та Департаментом фізичної культури, спорту і туризму Одеської обласної державної адміністрації.

"НАДЦ має чітку мету – пропагувати чистий спорт в регіонах України. Саме тому ми й відвідуємо Одесу, проводимо зустрічі з керівниками органів влади, громадських спортивних організацій, Одеського відділення НОК України, місцевими спортсменами. Одещина з її розвиненою спортивною інфраструктурою, добре обладнаними базами олімпійської підготовки, багатим тренувальним і змагальним життям готова долучатися до імплементації нашої антидопінгової програми. Ми домовилися про проведення освітніх антидопінгових заходів для різних цільових груп, організацію інформаційних кампаній з питань боротьби з допінгом. Підписані сьогодні угоди лише підкреслюють нашу рішучість у боротьбі з допінгом у спорті. Ми маємо на меті створити умови, за яких чесний змагальний процес і чесна гра стануть нормою для всіх спортсменів. Спільні зусилля з нашими партнерами на Одещині допоможуть нам у досягненні цієї мети," - зазначив директор НАДЦ Сергій Попик.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux